Adriana Visser

In balans als HSP

Adriana Visser

Door mijn hoogsensitiviteit heb ik mijn hele leven met mijn hart en gevoel mogen werken. En is mijn intuïtie mijn grote kracht. Ik heb geleerd mezelf te waarderen daar waar anderen dit niet konden. Simpelweg omdat ik niet aan hun norm voldeed.

Naast hoogsensitief ben ik hoogbegaafd. Dat is mijn tweede kracht. Ik ben helder in mijn denken, zie in een ogenblik vele mogelijkheden en verbanden. En ben zeer ervaren in het werken met een positieve mindset.

Tijdens mijn burn-out kwam ik erachter dat mijn derde kracht healing is. Als ik terugkijk kon ik als kind al met energie werken en deze waarnemen. Nadat ik me hiervan bewust was, leerde ik hoe ik mijn energie en die van anderen in balans kan brengen en daarmee henzelf, hun leven en werk.

Mijn hele leven heb ik altijd ernaar gestreefd om zoveel mogelijk mezelf te zijn en een balans te creëren op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau.
Daardoor ben ik zowel geschoold in de sociale wetenschappen als in therapie, coaching, meditatie, mindfulness, energiewerk als bewustzijn. Ik heb altijd in mijn ontwikkkeling geinvesteerd.
Tijdens tegenslagen in mijn leven heb ik tot de bodem moeten uitzoeken wat ik nodig had om weer in mijn kracht te komen staan en hoe ik de regie over mijn leven kon nemen. Door juist mijn sensitiviteit in te zetten als onderdeel van mijn persoonlijk leiderschap.

Gevolgde opleidingen, na- en bijscholingen

Sociale Wetenschappen

Ik ben geschoold in de sociale wetenschappen op universitair niveau. Zoals; psychologie, sociale psychologie & sociologie. Ik heb de lerarenvariant Maatschappijleer gevolgd en me gespecialiseerd in begeleiding bij mentale en emotionele problematiek.

Coaching & therapie

Ik heb verschillende therapeutische en coachingsopleidingen gevolgd. In het kader van psychologie, natuurgeneeskunde, energetische therapie en intuitieve ontwikkeling. Verder coaching & therapie bij stress & burn-out en tot slot loopbaancoaching. Ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, energetsich therapeut en coach.

Toegepaste psychologie

Ik heb een EVC Toegepaste Psychologie behaald. De combinatie van mijn voorafgaande opleidingen heeft ervoor gezorgd dat ik aan de competenties van Toegepast Psycholoog kan voldoen. Binnen de Toegepaste Psychologie doe ik onderzoek naar hoogsensitiviteit. Vandaar de benaming HSP psycholoog. Wat iets anders is dan een GZ psycholoog.