HSP en stress

In balans met jouw hoogsensitiviteit

Blijvende verandering

Door de diepgaande verwerking en bijkomende kenmerken zoals snellere overprikkeling en emotionaliteit heeft een HSP sneller last van stress.

Maar je kunt leren om weer in balans te komen. Ik heb persoonlijk ervaring met het herstel van een zware burn-out en mijn begeleiding is daardoor doorleefd.  Langdurige stress is voor niemand gezond maar als je hooggevoelig bent, voel je de gevolgen des te meer.

Ik ga je precies uitleggen hoe het bij jou persoonlijk werkt en koppel deze informatie aan de laatste wetenschappelijke onderzoeken. En begeleid je zowel bij persoonlijke – als professionele stress.

Begeleiding bij stress, overspannenheid & burn-out vindt plaats in jouw persoonlijke traject naar lichamelijk en geestelijk herstel. Ik begeleid je zowel bij persoonlijke – als professionele stress.

Voor een blijvende doorbraak is het wenselijk om een combinatie met HSP loopbaancoaching of -ondernemerscoaching te maken. De werkgever is vaak bereid om het loopbaantraject te betalen. Veel stress ontstaat namelijk door het ervaren van een gebrek aan regie op de loopbaan.

Regelmatig wordt mij gevraagd of ik wil communiceren met de werkgever en de Arbo/ bedrijfsarts. Hier moet jij eerst schriftelijk toestemming voor hebben gegeven. Tot slot leer je welke manier bij jou past om met stress om te gaan. Er is hierbij aandacht voor lichamelijke, geestelijke & energetische aspecten.  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Een afspraak is op korte termijn mogelijk.

Meer informatie vind je op mijn andere pagina; HSP Praktijk